Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Paypal Payment with Swish
Fri frakt vid 300:- / Snabb leverans

FAQ om Skosnören

"Hur långa är The Shoelace Brand skosnören?
Våra skosnören finns i två längder, 100 cm och 120 cm långa. Passar perfekt i sneakers samt lägre boots. 120 cm är standardmått för skosnören för sneakers. Vilken längd du behöver beror på hur många hål som finns på skorna. I regel är 100 cm bra till 3-5 hål & 120 cm 5-8 hål, det beror lite på hur stor rosett man vill ha. Är du osäker rekommenderar vi 120 cm. The Shoelace Brand gör skosnören vars tippars diameter är anpassad att passa sneakers med platta orginal skosnören.


Kommer ni utöka ert produktsortiment?
The Shoelace Brand skosnören lanseras i kollektioner, och på så sätt kommer produktsortimentet kontinuerligt att förändras. Har du någon idé på en produkt som du saknar, skicka ett mail.


Gör ni färgglada skosnören eller vad är er nish?
The Shoelace Brand designar skosnören utefter säsongens trender och alltid i en stilren, skandinavisk anda. Skosnörenas färger och material varierar i The Shoelace Brands kollektioner, i takt med att modet förändras. I vårt utbud hittar ni färgglada skosnören, skosnören i siden, PU-skinn, PU-ormskinn och mycket mer.


Vilka länder fraktar ni till?
Vi vill möjliggöra trendiga skosnören för alla - och fraktar därför till hela världen. Dock kan frakttiden vara något längre till länder utanför Europa.